Slider Title
Short Excerpt

See MoreSlider Title
Short Excerpt

See MoreSlider Title
Short Excerpt

See MoreOur Services
Our services run deep and are backed by over ten years of experience.

Igramo se, Učimo, Maštamo..
Detinjstvo… to magično doba! Doba u kome je igra prirodna, instiktivna i ključna! Zato  kroz igru učimo, a ljubavlju, pažnjom i istrajnošću vaspitača u zajedničkim aktivnostima deci pružamo sigurnost i samospoznaju.

O nama
(…)

Zašto Mary Poppins?
Vrtić Mary Poppins je verifikovana predškolska ustanova za decu jaslenog i vrtićkog uzrasta koja se odlikuje jedinstvenim pristupom, pažljivo odabranim programskim aktivnostima i vrhunskim timom koji će podstaći razvoj vlastitog potencijala deteta. U svom radu smo orijentisani ka novim, ali istovremeno dosledni starim, dobro poznatim obrazovnim metodama.

Misija
Naša misija je postavljanje temelja učenja kao fundamentalnog dela obrazovnog procesa koji se nastavlja, ne samo kroz školovanje, već i kroz život. U našoj misisji vođeni smo idejom o detinjstvu kao magičnom dobu. Dobu u kojem je detetu igra prirodna, instiktivna i ključna.

Vizija
Naša vizija je da odgajimo generacije zdrave, samopouzdane, znatiželjne i na prvom mestu NASMEJANE dece.

KONTAKT
(…)

Adresa: Hazarska 32, Beograd, SrbijaKontakt telefon: 064/2279620Mejl adresa: info@vrticmarypoppins.edu.rs

POLAZAK U VRTIC
DILEMAPolazim u vrtić, sad se pita mamaŠta mi sve treba, prava je dilema!Mali sam nestaško, zaprljam se lako,Nije da je tajna, znaš i sama kako.Zato spakuj meni sve što ti piše,Ma dodaj još nešto, samo ne brini više! Dragi roditelji, molimo Vas da u vrtić donesete sledeće:Rezervnu odeću u rancu ili maloj torbi (gornji deo u skladu sa godišnjim dobom, 2 para donjeg veša i čarapica, šorts ili donji deo trenerke)PatofneMajicu koja će se koristiti za vreme aktivnosti vezanih za umetnostU letnjim mesecima kapicu, kremu za sunčanje, i td…U zimskim mesecima kapu, šal, rukavice, zimske pantalone, čizme, i td…Ukoliko Vaše dete spava u vrtiću:PidžamuOmiljenu plišanu lutkuUkoliko Vaše dete nosi pelene:Pelene za nedelju dana, vlažne maramice i kremu

See More


Slider Title
Short Excerpt

See More


VESTI
(…)IZABERITE PRAVOG KUĆNOG LJUBIMCA ZA VAŠU PORODICU

Vaše dete priželjkuje umiljatog prijatelja? Raspitajte se pre nego što odete do najbliže prodavnice,utočišta ili uzgajivačnice. Unošenje životinje u vaš dom ne bi trebalo da bude brzopleta odluka- to je odluka sa dugoročnim posledicama. Ukoliko ste, imajući ovo na umu, još uvek spremni da izaberete ljubimca za vašu porodicu, evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći.

DetaljnijeDa li je mom detetu potrebna adaptacija?

Give us a brief description of the feature that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

DETALJNIJE